در ادامه بازدید های رئیس دبیرخانه منطقه 9 دکتر نژادعلی از دانشگاه پیام نور شاهرود بازدید کرد.

در ادامه نشست های صمیمی ریاست دانشگاه با اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه های استان سمنان، دکتر نژادعلی رئیس دبیرخانه منطقه 9، با کارکنان اداری و علمی دانشگاه پیام نور شاهرود دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر نژادعلیگفت: دانشگاه مشکلاتی هم دارد که شما عزیزان از آن آگاهید، اما می‌بایست با درک شرایط و همیاری با یکدیگر، فرصت‌ها را شناسایی کنیم؛ از ظرفیت‌ها بهره برده و اعتبار دانشگاه را بالا ببریم؛ زیرا وجود این اعتبار بسیار کارگشا و ضروری است و می تواند در از میان برداشتن مشکلات، یاریمان کند.

در ادامه، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه شاهرود موارد کلی را مطرح و همکاران حوزه های مختلف، به بیان مسائل و دغدغه‌های خود پرداختند، که ضمن پاسخگویی مسئولان، مواردی به منظور پی گیری، دسته بندی شد.