اخبار
در دیدار صمیمی مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه با پارک علم و فناوری مطرح شد: توسعه همکاری‌های پارک علم و فناوری خراسان و دانشگاه پیام نور معاون آموزشی، پژوهشی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، سرپرست دانشگاه پیام نور مشهد، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور مشهد از پارک علم و فناوری خراسان بازدید و در نشستی با حضور رییس پارک علم و فناوری خراسان و سایر مدیران به توسعه همکاری‌های فی مابین پرداختند.
دکتر رضا قنبری، رییس پارک علم و فناوری خراسان در این نشست با اشاره به رتبه علمی کشور در جهان اظهار داشت: ما همانطور که در زمینه تولید علم پیشرفت داشته‌ایم، می توانیم در حوزه فناوری هم به همان نسبت پیش برویم که لازمه تحقق آن، درک و همکاری متقابل دانشگاه و صنعت و پیوند بیشتر میان آنهاست.
دکتر قنبری افزود: ما نیرو و انرژی مضاعفی را برای ارتباط با دانشگاه گذاشته‌ایم چرا که هم پارک و هم دانشگاه زیرمجموعه وزارت علوم هستیم و وظیفه ما برقراری و توسعه چنین ارتباطی است.
رییس پارک علم و فناوری خراسان در این نشست به ویژگی‌های منحصر به فرد دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: پتانسیل خوب دانشگاه پیام نور اساتید آن هستند چرا که فرصت مناسبی برای پرداختن به مقوله پژوهش و فناوری دارند؛ درضمن اکثر دانشجویان این دانشگاه شاغل هستند و این موضوع علی رغم مشکلات آموزشی آن از دیدگاه فناوری یک مزیت است زیرا شاغلان با نیازها و مسائل کشور در حوزه کاری خود بیشتر آشنایی دارند و می‌توانند برای حل این مشکلات از علم کمک بگیرند.
دکتر قنبری، برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور و کمک در ارائه واحد کارآفرینی برای دانشجویان این دانشگاه را از جمله زمینه‌های همکاری پارک و دانشگاه عنوان کرد.
مهندس اکبر امینی، معاون پشتبانی و فناوری پارک علم و فناوری خراسان و مسئول ارتباط با دانشگاه پیام نور در این نشست گزارشی از همکاری‌های گذشته پارک خراسان و دانشگاه پیام نور ارائه داد و گفت: ما از حدود پنج سال پیش با مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور همکاری‌هایی را آغاز کردیم ولی بنا به دلایلی در دو سه سال اخیر متوقف شد که ما حتما گسترش همکاری‌ها را با شدت بیشتری دنبال خواهیم کرد که یکی از موارد آن می‌تواند تشکیل دفاتر انتقال فناوری در دانشگاه باشد.
دکتر حسن حسنی، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در این نشست اعلام کرد که دانشگاه پیام نور در استان خراسان رضوی حدود 31 مرکز واحد، 34000 دانشجو و 240 نفر اعضای هیات علمی دارد و اخیرا با توجه به نیاز کشور به سمت نسل سوم دانشگاه‌ها حرکت کرده است که لازمه آن برقراری تعامل و ارتباط موثر با پارک علم و فناوری است.
دکتر حسنی، تجاری‌سازی طرح‌ها و ایده‌های دانشجویان دانشگاه پیام نور، بهره‌مندی از ظرفیت‌های آزمایشگاهی پارک، معرفی پارک و  شرکت‌های آن و ارائه مشاوره به دانشجویان این دانشگاه را به عنوان عمده درخواست‌های این دانشگاه از پارک مطرح کرد.
گروه معاونان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور از مجتمع آزمایشگاهی پارک علم و فناوری خراسان نیز بازدید و با حوزه‌های تخصصی فعالیت این مجتمع از جمله حوزه مواد و متالوژی، شیمی و سرامیک و نیز دستگاه‌های تخصصی این مجتمع از جمله دستگاه‌های آنالیز عناصر و فلزات، دستگاه STA، دستگاه XRF و دستگاه سختی سنج آشنا شدند و در جریان ظرفیت‌های این مجتمع به عنوان مرجع رسمی آزمایشگاهی شرق کشور قرار گرفتند.
بازدید از شرکت دانش بنیان کاوش صنعت توس و آشنایی با پمپ‌های سرعت بالا و ظرفیت‌های صادراتی این شرکت و نیز بازید از شرکت دانش بنیان بهپویان امین منتظر و آشنایی با پروژه‌های بهینه سازی و هوشمندسازی این شرکت از دیگر بخش‌های بازدید گروه معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور از پارک علم و فناوری خراسان بود.